Hírlevél
Facebook
Játékboltunk címe és Nyitvatartása

Hétfő: 9-17
Kedd: 9-17
Szerda: 9-17
Csütörtök: 9-17
Péntek: 9-17
Szombat: 9-15
Vasárnap: zárva

Cím:2016 Leányfalu Móricz Zsigmond út 118/b

Szűrés
Márka
Legnépszerűbb mesehősök

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOP termékek
Házhozszállítás

Fizetési megoldás

Látogató számláló
0
2
2
0
8
4
0
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Kapaszkodj Nagyi! társasjáték

Kapaszkodj Nagyi! társasjáték
8 990 Ft

Nagyi általában mindenre fel van készülve, azonban az időjárás-jelentésről bizony néha ő is megfeledkezik - ilyenkor pedig bele kell kapaszkodnia a szárítóba, hogy ne fújja el a szél. Vajon meg tudja menteni a kiteregetett ruhákat?
A Kapaszkodj Nagyi! egy mókás társasjáték, amely már az ovis korosztálynak is kacagást és szórakozást ígér. A játék kezdetén a játékosoknak fel kell öltöztetniük a nagymamafigurát, majd a szárító legfelső zsinórjára kell helyezniük, amelybe bele tud kapaszkodni.

Ezután a játékosoknak a kockával dobott akciót kell végrehajtaniuk: napocska esetében feltehetnek egy ruhadarabot a szárítókötélre, fehér felhő esetén kimarad a játékos, ha esőfelhőt dob valaki, le kell vennie egy ruhadarabot a szárítóról. Ha tornádó látható a kockán, meg kell nyomni a szárító talpazatán található gombot, ami gyenge fuvallatot, de akár forgószelet is okozhat, amelynek következtében lehullanak a kiteregetett ruhák - és talán Nagyinak sem sikerül elég erősen kapaszkodnia. A játéknak akkor van vége, ha Nagyi a földön landol.

A társasjáték fejleszti a gyerekek finommotorikáját, figyelmét, türelmét és kudarctűrő képességét.

Csomagolás mérete: kb. 27 x 27 x 8,5 cm

Tartalom:
1 db játékalap ruhateregető állvánnyal, 1 db nagyi figura, 16 db ruhadarab, 1 db szemüveg nagyinak, 1 db dobókocka, játékszabály.
A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
  • Cikkszám
    dq12l
Webáruház készítés